MKE MERMİ BAYİ YİVSİZ TÜFEK SATIŞ, ATA,ARMSAN,SARSILMAZ,DERYA,HATSAN,BENELLİ,BERETTA,STOEGER HAVALI TÜFEKLER AIRSOFT TUFEKLER, AIRSOFT TABANCA, AIRSOFT AKSESUAR, KRYTAC,WE,VFC,NUPROL,UMAREX,GLOCK DÜRBÜN,REDDOT,VECTOROPTİCS,SIGHTMARK,BUSHNELL KAMP MALZEMELERİ, ÇADIR, BICAK,ÇAKI,FENER
ASG CZ SCORPION EVO3 A1 B.E.T. Carbine AIRSOFT TÜFEK
Bu ürünü beğendiniz mi? Hemen Paylaşın!

ASG CZ SCORPION EVO3 A1 B.E.T. Carbine AIRSOFT TÜFEK

ASG
Marka
ASG
Stok Kodu
18694
Hediyesi
Pil ve şarj aleti
Garanti Süresi
1 Ay
Fiyat
520,13 EUR + KDV
* 2.202,22 TL den başlayan taksitlerle!!
22.781,58 TL
21.642,51 TL (%5,00 havale indirimi)

ASG CZ Scorpion EVO 3 A1 B.E.T. Carbine Airsoft AEG Tüfek


ASG tarafından öngörülerek, geliştirilmiş ve üretilmiş olan CZ Scorpion EVO 3 A1, Airsoft oyuncusuna gerçek bir EVO 3 taşımanın zevkini tattırmak için tasarlanmış.
 
Gerçek bir tüfekte olduğu gibi EVO 3 te şarjör bittiğinde atışı kesiyor ve yeni bir şarjör takıldığında sürgü mandalının aktive edilmesini istiyor.
Standart Airsoft tüfekleri sadece dış görünüşü önemserlerken, EVO 3 gerçeğiyle aynı özelliklere sahip olacak şekilde üretilmiş. Hızlı karar vermeye dayalı muharebelerde farklı pozisyonları kolaylıkla kavrayacak şekilde tasarlanan EVO 3 dahili aksamında özel elektronik 
bileşenler kullanılarak gelişkin bir şekilde çalışıyor. 
 
 

BAŞLICA ÖZELLİKLER
Fiberden Güçlendirilmiş Polimer: ASG CZ EVO 3 tamamen güçlendirilmiş PA6 Cam Elyaftan, gerçek tüfekteki dayanıklılık, görünüş ve dokunma duygusunu en üst düzeye çıkarmak için imal edilmiş; aynı zamanda bu özelliğiyle tüfek inanılmaz hafif ve kolaylıkla kontrol edilebilir. 

Yeniden Tasarlanan GearBox: Gearbox, silindiri kapayacak şekilde yeniden tasarlanmış, böylelikle yüksek güç isteyen muharebelerde ortaya çıkabilecek stres noktaları en aza indirgenirken, dayanıklılık, performans ve süreklilik arttırılmış. Yeni Gearbox'un başka bir özelliği de Evo 3 içerisindeki elektronik bileşenlerin yoğun çalışmasından doğabilecek ısıyı tamamen emerek, tüfeğin sıcaklığını koruması.

QD Yay Değişimli Gearbox: EVO 3 Gearbox'unun bir diğer önemli özelliği ise gearbox demonte edilmeye ihtiyaç duyulmaksızın QD Yay Değişimi sistemiyle yayların değiştirilebilir olması. Böylelikle tüfeğin FPS'i araziye göre yeniden ayarlanabiliyor ya da CQB kullanılması kolaylaşıyor. 

Katlanabilen / Çıkartılabilen Kundak: Hafif kundak katlanabiliyor ya da tamamen çıkartılabiliyor. Böylelikle ekstra araçlara ihtiyaç duymadan tüfeğin profili düşürülebiliyor. 

Elektronik olarak Kontrol edilen Gearbox: Yeni GearBox bir ECU tarafından kontrol ediliyor, böylelikle elektrik ve mekanik aksamın sayısı düşürülüyor. ECU pilin dayanmasını ve motor gücünün arttırılmasını sağlarken aynı zamanda keskin ve neredeyse eşzamanlı bir tetik performansını da olanaklı kılıyor. Aynı zamanda hayati ekipmanlar su ile temas ettiği zaman kısa devre özelliğiyle cihazı, -tekrar güvenli bir şekilde ateş edebileceği ana kadar- kapatıyor. 

Fonksiyonel Sürgü kilidi: Mock sürgü kilitlenerek HOP kontrolünün yapılmasını ve silahın gerçeği ile aynı perfomansı gösterecek şekilde çalışmasını mümkün kılıyor. 

Boş Şarjör Sensörü: Realizm için eklenen bu özellikle şarjör boşken CZ EVO 3 Atışı kesiyor ve yeni bir şarjör eklenip sürgü mandalı basılana kadar da açmıyor. 

Çok Yönlü Kontroller: Atış Selektörü ve şarjör bırakma mekanizması tüfeğin her iki tarafından da kontrol edilebiliyor
 
4 Pozisyonlu Orjinal 3-Shot Burst Atış Selektörü: Elektronik tetik sistemi sayesinde, atış selektörleri pozisyonları orjinal CA EVO 3'teki ile aynı olacak şekilde tasarlanmış. Emniyet mandallı, yarı-otomatik, 3rd Burst ve Tam Otomatik atış modları oyuncuya tam bir 
muharebe konforu sağlıyor. 

Pil Monitörü: Entegre Güç Göstergesi sayesinde pil düşük seviyeye geldiği zaman tüfek kapanıyor. Böylelikle GearBox'ın ani kilitlenmesi ortadan kaldırılırken, pilin tamamen boşalma olasılığı da ortadan kalkıyor. 

LiPo Uyumlu: 11.1volta kadar LiPo ve LiFe pillerle çalışabilecek şekilde üretilen EVO 3'e ASG tarafından eklenen sağlam rulman düzeneği ve şaft motoru tam güç kullanımda bile dayanıklı ve sessiz kılıyor.

CNC İşlemeli Bölümler: Dış Namlu, Flash Koruyucu, Namlu somunu ve GearBox hassas bir şekilde CNC ile işlenmiş.
 
 

Uzunluk: 820mm - 630mm (Tam/Katlanmış)
Ağırlık: 2400g / 5.3lb
İç Namlu: 407mm / 6.04mm Bore
Şarjör Kapasitesi: 75BB'lik Orta Kapasite
Muzzle Velocity: ~394 FPS (Measured with 0.20g BB's)
Gearbox: Tescilli EVO 3 A1
Atış Modları: Yarı / 3rd Burst / Tam Otomatik, Emniyet Mandallı
Pil: 7.4v / 11.1v LiPo Küçük Tri-Cell tipi tavsiye olunur 
Hop: Var, ayarlanabilir
TIPI : AEG / Pilli
RENK : BLACK (Siyah)
Recoil Geri Tepme : Hayır
Ray Sistemi : Polimer Kundak
Dipçik : Katlanır
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
ASG CZ SCORPION EVO3 A1 B.E.T. Carbine AIRSOFT TÜFEK ASG SCORPION EVO B.E.T. AIRSOFT TÜFEK 18694
ASG CZ SCORPION EVO3 A1 B.E.T. Carbine AIRSOFT TÜFEK

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.